Om oss

Papermoon er et lite og uavhengig forlag, uten eierinteresser i bokhandel, bokklubb, strømmetjenester eller bokdistribusjon. Vi gir ut bøker i alle sjangre, inkludert oppdragsbøker.

Papermoon skal være forfatternes forlag. Vi vet hvor mye arbeid, mot og motløshet det ligger bak et bokmanus. Prosjektene vi påtar oss skal ikke drukne i andre utgivelser – hver tittel skal få skinne slik den fortjener. Staben vår har solid kunnskap og erfaring fra bokproduksjon og markedsføring, og sammen skal vi jobbe for å løfte hver utgivelse på best mulig måte, både nasjonalt og internasjonalt.

Papermoon har for tiden noen faste ansatte, og et knippe eminente frilansere, som jobber for å gi deg et spennende bokår. Våre bøker skal underholde og berøre, skape leseglede og engasjement.

Følg med på oss fremover, så finner du garantert en bok som passer deg!

Hvem er vi?

Kristine S. Henningsen

Forlegger

Kristine er utdannet innen journalistikk og markedsføring. Hun jobber i dag som forfatter, rektor på Forfatterskolen og forlegger for Papermoon. Kristine har skrevet for diverse aviser og magasiner, vært blogger og spaltist, jobbet i radio og med podcast, og skrevet bøker i flere sjangre for ulike forlag. I 2013 startet hun Forfatterskolen, som i dag er landets største forfatterskole. Kristine tror mer på magefølelse enn grubling, og forsøker å inspirere alle til å tenke at de kan – særlig kvinner.

Anne Gaathaug

Forlegger og forlagssjef

Anne har bred erfaring fra et langt kvinneliv i forlagsbransjen hvor hun har hatt sentrale jobber både på salg- og markedssiden og som forlegger.  Hun er en erfaren leder innen bokbransjen, med særlig vekt på kontaktskaping, markedsføring, formidling og prosjektgjennomføring. Hun er en av Norges mest anerkjente quizmastere,  har fast quiz-spalte i Klassekampen og har utgitt en rekke quizbøker. God til å stille de rette spørsmålene, med andre ord!

Åsfrid Hegdal

Seniorredaktør

Åsfrid er seniorredaktør og tekstarbeider med hjerte for manusutvikling og språklige finesser.Hun er nordist, sakprosaforfatter og halvstudert bibliotekar. Åsfrid har lang erfaring som redaktør for skjønnlitteratur og sakprosa for barn, ungdom og voksne. Hun har også vært litterær agent og jobbet med internasjonalt rettighetssalg av bestselgende norske forfattere. Hun elsker å granske manus, og kan sitte lenge over tastaturet og gruble over kommaer og ordformer.

Dette sier forfatterne våre om oss

Skriv deg på vårt nyhetsbrevet