Ibenholtmasken høster god kritikk

Ibenholtmasken omslag

Den første anmeldelsen av den helt ferske krimromanen Ibenholtmasken kom ut i går hos NRK. Gratulerer til forfatter Petter Fergestad!

Anmelder Ola Hegdal skriver blant annet at «Fergestad er en av disse forfatterne som virkelig kan skrive dialog, den bobler og spretter og beveger seg i uventede retninger, omtrent slik virkelige mennesker snakker sammen, bare mye bedre.»

 

Les hele anmeldelsen her!

 

Ibenholtmasken befinner seg i et litterært univers hvor det er sviktende tillit til autoriteter og økende tro på alternative virkelighetsbeskrivelser. Stadig flere tror at angrepet på World Trade Center var regissert av CIA, og at amerikanske demokrater dreper barn og drikker blodet deres. I sin celle i Drammen fengsel får dr. Pfeiffer et kall til å gjenopprette orden ved å etablere et totalitært og grenseløst verdenskalifat. En serie med tilsynelatende meningsløse drap følger.

Forskeren Ola Linge aner en konspirasjon. Har terrorister funnet en metode til å manipulere folks hjernebølger og ta kontroll over hjernene deres? Politiet i Drammen mistenker at konspirasjonen bare finnes i hans eget hode, og at han er involvert i drapene. Selv er han usikker. Usikkerheten blir ikke mindre av besynderlige hendelser rundt kjæresten hans, den gåtefulle masaikvinnen Amelda Kirogwe.

Her kan du kjøpe boka.

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv deg på vårt nyhetsbrevet